CONDICIONS LEGALS I DE PROTECCIÓ DE DADES

Si navega en aquesta web, vol dir que ha llegit, entès i acceptat els termes i condicions d’ús. Si no està d’acord amb aquests, no haurà de proporcionar cap tipus d’informació personal, ni utilitzar aquest servei.

PROTECCIÓ DE DADES

Les dades personals que s’obtinguin mitjançant el formulari de contacte d’aquest lloc web, mitjançant la recepció de correus electrònics, per telèfon o per escrit, són tractades amb la màxima confidencialitat i només s’utilitzaran per atendre les gestions i/o sol·licituds d’informació i consultes. Únicament s’incorporaran a un fitxer en el cas que la persona s’hagi registrat voluntàriament, hagi fet una comanda, i per tant, sigui requeriment legal. Aquestes dades en cap cas es cediran a tercers, excepte requeriment judicial. En qualsevol moment es pot accedir a l’esmena o cancel·lació d’aquestes dades, comunicant-nos-ho per escrit a info@elartecristiano.com.

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS

Els continguts del present lloc web, incloent-hi imatges, textos i dissenys, es mostren amb finalitats d’informació i publicitat. De forma general, queda prohibit el seu us amb finalitats comercials alienes al nostre web, o en una finestra aliena (framming), així com la seva transformació o alteració, si no se’n disposa de la conseqüent autorització. Ens reservem el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense previ avís, la presentació, configuració i continguts del seu web, i l’usuari es compromet a utilitzar qualsevol d’aquests elements en forma deguda i correcta, i en cap moment amb la finalitat de manipular les dades, imatges o qualsevol altra informació. L’usuari podrà col·laborar amb les dades que subministri a tal efecte i les quals manifesta són autèntiques i vigents.